Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Magstar Machinery Technology Co.Ltd.

καλής ποιότητας Πλαστική μηχανή εξώθησης σχεδιαγράμματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλαστική μηχανή εξώθησης σχεδιαγράμματος για τις πωλήσεις
Ο φίλος μου, έχουμε συνεργαστεί με σας περισσότερο από 12 έτη ήδη. Τώρα υπάρχουν περισσότερα από 30 σύνολα πλαστικών μηχανών εξωθητών που τρέχουν στο εργοστάσιό μου. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε σε μπροστινό και να πάρουμε καλύτερα αύριο από κοινού.

—— Iqbal από το Μπανγκλαντές

Γεια, Andy. Είμαι ευτυχής να συναντηθώ με σας αρκετούς μήνες πριν για 2 σύνολα μηχανών εξώθησης σωλήνων PVC αγοράς. Οι ευχαριστίες για τις καλές βοήθειές σας και κάνουν πολύ τις μηχανές καλής ποιότητας για με. Ανυπομονώ να κάνω τις νέες διαταγές πολύ σύντομα. Ευχαριστίες.

—— Андрей Левин από τη Ρωσία

Γεια, αδελφός. Η μηχανή εξώθησης σωλήνων PPR σας λειτουργεί τόσο καλά στο εργοστάσιό μου. Είναι τέλεια απόδοση.

—— Ahmed Elsherbiny από την Αίγυπτο

Είμαι Online Chat Now

Magstar Machinery Technology Co.Ltd.

1 2 3 4 5
Magstar Machinery Technology Co.Ltd. Magstar Machinery Technology Co.Ltd. Magstar Machinery Technology Co.Ltd. Magstar Machinery Technology Co.Ltd. Magstar Machinery Technology Co.Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : Magstar
Αριθμός Υπαλλήλων : 70~100
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Τα μηχανήματα Magstar είναι επαγγελματικός κατασκευαστής υψηλού - μηχανή εξώθησης ποιοτικών πλαστική σωλήνων, πλαστική μηχανή εξώθησης σχεδιαγράμματος, πλαστική μηχανή εξώθησης φύλλων, πλαστική μηχανή ανακύκλωσης και πλαστική βοηθητική μηχανή στην Κίνα με περισσότερο από 10 έτη.

 

Οφειλόμενη να ερευνήσουν continuosly, προσωπική προσαρμοσμένη, η βελτίωση στη διοικητική αποδοτικότητα, η πλαστική μηχανή εξώθησης Magstar με την υψηλότερη ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή είναι δυνατές.

 

Έχουμε χτίσει τις καλές επιχειρησιακές σχέσεις με τους διαφορετικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε όχι μόνο ανεφοδιασμός υψηλός - γραμμή ποιοτικής πλαστική εξώθησης με την ανταγωνιστική τιμή, αλλά και γρήγορος μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου του εργαστηρίου, τον ελεύθερο τύπο του πλαστικού σωλήνα και το φύλλο, προσωπικό που, ποιότητα τελικών προϊόντων ελέγχοντας, πλαστικές υποστηρίξεις τεχνολογίας εξώθησης.

 

Με τις προσπάθειες επαγγελματικής πείρας μας, η φιλοδοξία Magstar είναι να συναντηθεί η πλαστική εξώθησή σας απαιτεί. Προς τα εμπρός μελλοντικοί, ακολουθούμε τον άριστο πλαστικό εξωθητή προκειμένου να ενισχυθεί η πλαστική αποδοτικότητα εξώθησης και να μειωθεί το κόστος της πλαστικής διαδικασίας εξώθησης για τους πελάτες.

 

Magstar Machinery Technology Co.Ltd.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Magstar Machinery Technology Co.Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Andy

Τηλ.:: 008613606119428

Φαξ: 86-512-58535865

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)